Objectinformatie Locatie & bereikbaarheid Business Park Specificaties Afmetingen & prijzen Foto's Contact
UK Business Court Amsterdam> Nieuws> Uniek convenant camerabewaking in Amsterdam

Uniek convenant camerabewaking in Amsterdam

Het businesspark in Osdorp wordt het eerste bedrijventerrein in Amsterdam met bewakingscamera's in de openbare ruimte. Hierdoor wordt het mogelijk het hele terrein te voorzien van permanente camerabewaking.

Donderdag 27 juni ondertekent stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud het convenant Camerabewaking Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO) samen met de voorzitter en penningmeester van de Parkmanagementvereniging BPAO.

bedrijfsruimterondschiphol afbeeldingVoor het gebruik van de openbare ruimte verleent het stadsdeel de vergunningen. Tot nu toe mochten bedrijven alleen camera's op hun eigen terrein hebben. De Parkmanagementvereniging van BPAO is verantwoordelijk voor de aanleg en de exploitatie van de camera's en maakt afspraken met de politie over het doorschakelen van de camerabeelden.

De camerabewaking is voor een proefperiode van vijf jaar. Een evaluatie moet uitwijzen of de camerabewaking wordt voortgezet. Alle ondernemers van het businesspark zijn lid van de Parkmanagementvereniging BPAO die hun gezamenlijke belangen behartigt zoals veiligheid, infrastructuur en onderhoud van het groen.

bedrijfsruimterondschiphol afbeelding

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een bezichtiging.

Privacy policy